< Terug

Sinterklaasintocht Bemmel

Op 23 november  jl. was de jaarlijkse sinterklaasintocht in Bemmel.

Om 11.00 uur  reden de motorpieten alvast een rondje door het centrum van Bemmel om alvast de omgeving te verkennen.

Om 13.00 uur begon de intocht van Sinterklaas en zijn gevolg, onder de muzikale begeleiding van drumfanfare Eska en om 13.30 kwamen we aan bij de Theaterkerk aan de Loostraat. Zoals altijd stonden er veel belangstellenden langs de route.

Dit jaar hebben wij het middagprogramma voor het eerst in de theaterkerk gehouden. Dat is goed bevallen. Hier hadden wij een gevarieerd programma voor de kinderen met zang en dans en Selfiepiet

Vanaf 13.00 uur was er ook al een voorprogramma op het marktplein onder leiding van onze Selfiepiet. Daar waren ook al veel kinderen op af gekomen.

Door de donaties van de actie van Lingewaard Doet hebben wij een aantal Pieten in nieuwe pakken kunnen steken.

Hiervoor willen wij alle mensen die hiervoor gedoneerd hebben van harte bedanken. Ook het Platform Bemmel Centrum willen wij bedanken voor de extra bijdrage zodat wij deze pakken en de baard hebben kunnen kopen.

 

De sinterklaascommissie namens CV de Geintrappers 

Initiatief uitgevoerd
23 december 2019

Organisator
Johan van Schaijk

Locatie
De Sinterklaasintocht start vanaf ESKADOME aan de Sportlaan , Start Sportlaan, RA Wardstraat, aan het einde van de weg LA Dijkstraat, 2e weg LA Klappenburgstraat, deze lopen we door tot het einde, dan LA door de winkelpromenade, daar lopen wij nog een stukje Dorpsstraat en gaan RA richting de Lidl, daar RA richting Loostraat, Loostraat oversteken en dan naar de Markt. Op het Marktplein hebben wij dan nog een middagprogramma voor de kinderen en krijgen alle kinderen een zakje met pepernoten en snoepgoed

Opgehaald bedrag
€ 2 062,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026-2062107

helpdesk@lingewaarddoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Lingewaard Doet