Wilt u lokale initiatieven steunen?

Dat kan op verschillende manieren. U kunt:  

  1. Geld doneren via iDeal
  2. Uzelf of uw personeel of dienst opgeven als vrijwilliger
  3. Middelen beschikbaar stellen 


Donatie

Wanneer u een geldbedrag doneert tonen wij uw bedrijfslogo op de pagina van het initiatief. Wanneer bezoekers van de pagina op uw logo klikken, worden zij doorverwezen naar uw website. U kunt ook anoniem doneren. In dit geval toont de website de bedrijfsnaam en logo niet. 


Vrijwilliger

Wilt u een initiatiefnemer helpen bij de organisatie of uitvoering van het initiatief? Klik op “aanmelden als vrijwilliger” op de informatiepagina van het initiatief en geef op wat u en/of uw personeel kan betekenen! U kunt op deze manier ook een dienst die uw bedrijf levert aanbieden. De initiatiefnemer wordt automatisch per e-mail op de hoogte gesteld van het aanbod en neemt contact met u op. 


Middelen

Om hun initiatief uit te voeren hebben initiatiefnemers soms materiaal, gereedschap, apparatuur of producten nodig. Kun je de initiatiefnemers hiermee helpen? Klik op Middelen bijdragen op de informatiepagina van het initiatief en vul in welke middelen je beschikbaar wilt stellen. De initiatiefnemer ontvangt een e-mail en neemt contact met je op om afspraken te kunnen maken.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Lingewaard Doet of heeft u zelf leuke promotieactie in gedachten? Neem dan contact met ons op:

Helpdesk Lingewaard Doet
026 - 20 62 107
info@lingewaarddoet.nl

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026-2062107

helpdesk@lingewaarddoet.nl

U kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel uw buren over Lingewaard Doet