< Terug

Griezelbos Huissen

Na veel sparren, voorpret, bijeenkomsten en knutselen was het op zaterdag 29 oktober eindelijk zover. De tweede editie van het Griezelbos in Huissen. Een evenement dat vorig jaar is ontstaan door een creatieve vriendengroep die graag iets wilde betekenen voor de gemeenschap. Wat klein begon, groeide uit tot een volwaardig evenement. Dankzij vele vrijwilligers kon er een route van bijna 1,5 km gevuld worden met licht, geluid, rook en zo'n 50 acteurs.

Ook mochten ze rekenen op diverse bedrijven die mee wilde helpen door middel van sponsering. Deze bedrijven willen zij graag noemen om hun dank uit te spreken: Baptist Huissen, Bella Napoli, Cafetaria Leenders, de Broodbar, Grillo Huissen, Heijting Huissen, Hema Bemmel, hetBabygoed, Jonker Huissen, Koeltrans Aalsmeer, Praxis Huissen, Saat en Jansen, Sun roestvast staal, Supersound events, Tekenburo Hermeling, WieWeschminken.

Daarnaast werden zij verrast door diverse anonieme giften. Dankzij al deze vrijwilligers en bedrijven was de organisatie in staat voor iedereen een gratis evenement neer te zetten waarbij ze velen een bijzondere en spannende avond hebben bezorgd. Het Griezelbos wil iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd dan ook heel erg bedanken. Zonder jullie was het organiseren van dit evenement niet mogelijk geweest.

Ze hopen dat iedereen kan terug kijken op een geslaagd evenement en laten graag iedereen volgend jaar weer griezelen.

 

Merci....

Initiatief uitgevoerd
29 oktober 2022

Organisator
Elke Dominicus

Locatie
Het Slingebos

Opgehaald bedrag
€ 1 750,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026-2062107

helpdesk@lingewaarddoet.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Lingewaard Doet