Kerst met Koor Jekadee 2020

Een goed begin van het kerstweekend!

Op vrijdag 23 december was het dan zover. Na 2 jaar konden we eindelijk ons Kerstconcert houden, samen met Harmonie St. Caecilia en Mixed Moves. Van een corona-proef concert op drie verschillende locaties in Doornenburg, werd het een #andersdananders concert in het Schuttersgebouw. 

Na de winterkermis gingen we aan de slag met het opbouwen van het podium, de inrichting van de zaal en licht en geluid. De bekende kermislocatie werd omgetoverd in een concertzaal. Oude en nieuwe (kerst)muziek van koor Jekadee en van de Harmonie waren de basis van het concert. Een aantal nummers met dans van dansgroep Mixed Moves.

Maar ook het publiek werd aan het werk gezet. Om mee te zingen met kerstklassiekers, maar ook met een Quiz met lastige vragen over de kersttradities van de leden van harmonie en koor. Iedereen kon meedoen, met smartphone of met gekleurde kaarten. 

In de periode voor het concert hadden koorleden ruim 180 kerststerren gehaakt. Kerstkaarten met ster kon je kopen om, met een kerstwens, weg te geven aan een bekende of iemand die je (nog) niet kent. De opbrengst was voor het KWF. Na het concert was er volop gelegenheid om na te praten en elkaar te ontmoeten. 

Dankzij de donaties aan Lingewaard Doet konden we dit concert gratis toegankelijk maken, voor jong en oud. Anders dan Anders, maar voor publiek en artiesten een heel goed begin van het kerstweekend!

Kijk ook nog even mee op Facebook, Instagram en DeDoornenburger. 

Initiatief uitgevoerd
23 december 2022

Organisator
Irma Weijsenfeld

Locatie
Schuttersgebouw Doornenburg

Opgehaald bedrag
€ 575,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

026-2062107

helpdesk@lingewaarddoet.nl

U kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel uw buren over Lingewaard Doet