< Terug

Sfeervolle Kerstverlichting

Sfeerverlichting in Doornenburg

Zaterdag 12 december kon het bestuur van het Ontmoetingscentrum een lang gekoesterde wens vervullen: het plaatsen van sfeerverlichting in de Doornenburgse straten.

Niet álle straten natuurlijk, maar in ieder geval rondom het dorpsplein.

Dankzij de inwoners van Doornenburg die hun cheque gedoneerd hebben via de actie “Lingewaard Doet”, de Werkgroep Doornenburg en sponsoren als Hendriks Industriële Automatisering, MooiByAns en het spaarpotje van het Ontmoetingscentrum zelf kreeg het dorpshuis voldoende financiële armslag om de ornamenten aan te schaffen. DecoLights Duiven kreeg uiteindelijk de opdracht, maakte het ontwerp en leverde de materialen

Het was al donker toen de hoogwerker verscheen die hulp bood aan de vrijwilligers die de verlichting aan de lantaarnpalen gingen bevestigen. De actie trok ondanks het late tijdstip aardig wat aandacht van omwonenden en voorbijgangers.

Het resultaat was er dan ook wel naar! Ruim 20 ornamenten werden aan de lantaarnpalen rond het dorpsplein, de Kerkstraat en Pannerdenseweg opgehangen.

Met dank aan de vele vrijwilligers en het bestuur van het Ontmoetingscentrum die de verlichting geïnitieerd heeft! Bijgaand enkele foto’s.

 
 
Initiatief uitgevoerd
16 november 2020 t/m
30 november 2020

Organisator
Vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg

Locatie
Rondom het dorpsplein, om de kerk, Kerkstraat richting Kasteel. Hopelijk kan dit dan later uitgebreid worden met stukken van de Pannerdenseweg en uitbreiding van andere straten in het dorp.

Opgehaald bedrag
€ 4 875,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Lingewaard Doet

Facebook Twitter E-mail