< Terug

Blauwe Hoek Hartsafe

Blauwe Hoek Hartsafe

Woensdag 18 november is de AED aan de Blauwe hoek geïnstalleerd. Dit resultaat van het initiatief dat Buurtvereniging De Blauwe Hoek heeft genomen binnen het project Lingewaard doet!

Dankzij de vele donaties vanuit heel Doornenburg is het benodigde bedrag in korte tijd gerealiseerd en is de AED in bestelling gezet bij Kloppend Hart voor Linewaard. Als bestuur van de buurtvereniging willen we onze hartelijke dank uitspreken voor alle 'tientjes' die we hebben mogen ontvangen. Echt geweldig! Heel mooi om te zien dat het initiatief vanuit het hele dorp ondersteund wordt.

De AED is geïnstalleerd aan de woning van de familie Rikken, Blauwe Hoek 25a. We zijn erg blij dat de familie Rikken hun woning beschikbaar heeft gesteld als vaste plaats voor de AED. Zeker wanneer er in de toekomst op het grondstuk in de hoek van van Blauwe Hoek en Groene straat wordt gebouwd, is dit de ideale, centrale plaats voor de AED.

We zijn erg trots op Doornenburg en de familie Rikken dat we dit initiatief zo voorspoedig hebben kunnen realiseren. Bedankt!!

 

Bestuur Buurtvereniging Blauwe Hoek.

Initiatief uitgevoerd
1 oktober 2020 t/m
31 oktober 2020

Organisator
Karin Leenders

Locatie
postadres/ secretariaat buurtvereniging 'de Blauwe Hoek"

Opgehaald bedrag
€ 2 322,50

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Lingewaard Doet

Facebook Twitter E-mail